Slaný karamel v súťaži Eastern European Chocolatier Competition 2020

Existujú rôzne štúdie zaoberajúce sa hormónmi a konkrétne Endorfínmi. Endorfín sa nazýva aj hormón šťastia, pretože sa uvoľňuje do mozgu a spôsobuje dobrú náladu a pocity šťastia. Obsahujú ho mnohé potraviny, napríklad čokoláda. A je vedecky dokázané, že tento hormón sa uvolňuje aj pri súťažení. A keďže my, v LYRA chocolate, sme tiež súťaživí, vyrábame úžastné čokolády a nátierky. A tak sme boli za našu usilovnú prácu aj tento rok odmenení. Čím sme si náš hormón šťastia doplnili vrchovato :-) 


Jednou z prestížnych čokoládových súťaží je aj International chocolate award, ktorá v tomto roku 2020 v súťaži Eastern European Chocolatier Competition rozhodla, že naša nátierka Slaný karamel získava bronz. 

Charakteristika nášho slaného karamelu je takáto:
 

Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 35% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás. Je sladená kokosovým cukrom a neobsahuje žiadne pridané rastlinné tuky ani stabilizátory. Na záver Vás prekvapia kúsky slaného karamelu s ktorými sa v ústach pekne pohráte.


Slaný karamel patrí medzi najvyhľadávanejšie zo sortimentu našich nátierok. A ako píše charakteristika, že ju budete jesť radšej lyžicou je naozaj pravdivá :-)

 

Táto stránka používa pre hladké a rýchle zobrazovanie cookies.