Kornútky plné Ivánskej ZMRZLYRY

ZMRZLYRÁCI čaute,

dnes by sme chceli, aby ste sa zoznámili s jahodovou ZMRZLYROU z Ivánky. Preto Vám odkrývame karty a dávame na známosť, že jahodová ZMRZLYRA je z čisto lokálnych zdrojov. Vždy sa snažíme, aby bolo čo najviac ingrediencíí - ak je to možné - z nášho okolia. Preto je jahodová zmrzlyra zo 90% z Ivanky pri Nitre. 60% z toho su jahody zo samozberu a zvyšok je usilovná práca a kopec lásky.

Dnes sa naše ránko začalo už o siedmej, kedy sme sa stretli v Ivanke pri Nitre na samozbere. Nazbierať 30 kg jahôd nám trvalo približne hodinku. Nebojte, výkon bol rozdelený medzi 7 usilovných ľudí. Poniektorí z nás sofistikovane oberali jahody a vkladali ich do bedničky bez zelených častí, aby sme ich pri následnom spracovávaní nemuseli odstopkovávať. Šikovnosť nás poháňala dopredu a preto sme si nevšimli že bedničky sú "kopcom" :-) Ešte že nás mal kto upozorňovať že "pozor, pozor!!! Na túto preplnenú bedničku už ďalšiu nedááááte!" :-) Ale zvladli sme to na výbornú.

Celý náš poklad sme následne u nás v ZMRZLYRE poumývali, odstopkovali, navážili, rozmixovali, zamiešali s potrebnými ingredienciami a už si môžete čerstvú jahodovú Ivánsku ZMRZLYRU užívať plnými kornútkami.

Tešíme sa na Vás.

PS: Ako vidíte, tak jahôdky z lokálnych zdrojov používame aj pri našom "pečení".
 

Tato stránka používá pro hladké a rychlé zobrazování cookies.